FAQ's

Heb je een vraag aan ons? Neem dan vooral contact op, dan kunnen kijken of we samen een antwoord kunnen vinden. Soms kunnen we niet direct de telefoon opnemen of terugbellen omdat we in een training zitten, daarom hebben we veel gestelde vragen hieronder alvast voor je beantwoord.

Wordt mentale training vergoed door de zorgverzekering?

Helaas is dat in Nederland op dit moment nog niet mogelijk. Vaak zijn er wel mogelijkheden bij je RTC, vereniging, werkgever of topsport organisatie. Vraag bijvoorbeeld naar budget voor mentale training, persoonlijke ontwikkeling of sportmedische voorzieningen. Sporters uit Den Haag kunnen contact opnemen met Den Haag Topsport

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

Nee. Voor onze mentale training heb je geen verwijzing nodig. Je kunt je direct aanmelden voor een intake gesprek of kennismaking.

Wat is de wachttijd bij Tough Minds?

We snappen dat je snel terecht wilt, en gelukkig zijn we met drie sportpsychologen. Daardoor hebben we een hele korte wachttijd en kun je meestal al binnen 1 week terecht en daarna ook direct beginnen!

Waar kan ik parkeren?

Als je naar de sportcampus komt, navigeer dan naar de parkeerplaats bij het Politiebureau Zuiderpark of het Zwembad Zuiderpark. Aan het einde van de parkeerplaats rechts is een inrit, rijd over het spoortje heen en aan het einde van het pad is er nog een parkeerplaats bij de voetbalvelden. De ingang van het SMC is aan de achterzijde van het gebouw, bij de voetbalvelden.
En: Volg de bordjes richting SMC Den Haag.