Sporters

Kun jij of je team mentaal wel een boost gebruiken of wil je ervoor zorgen dat je mentaal betere prestaties kunt leveren?

VANAF 23 APRIL STARTEN WIJ MET HET CORE MENTALITY PROGRAMMA.
Een 6 weken online mentaal trainingsprogramma om te werken aan jouw mentale duurvermogen en flexibele mindset, niet alleen in tijden van corona maar ook voor daarna.
Achter de schermen zijn we nog bezig om alles voor te bereiden, hou de Core Mentality instagram in de gaten voor updates. Tot snel!

Individuele begeleiding

Bij individuele begeleiding gaan werken we vanuit jouw vraag. Samen bepalen we wat je doelen zijn en stellen we je persoonlijke trainingsschema op. Onderwerpen die vaak aan bod komen zijn: zelfvertrouwen, afleidingen, doelen stellen, prestatieprofiel, wat zeg je tegen jezelf tijdens het sporten, wat zijn je kwaliteiten, jouw rol binnen je team en / of waar jij behoefte aan hebt. Dit trainen we op alle niveau’s: van leren presteren als talent tot pieken op juiste moment als topsporter. 

Teambegeleiding
Op basis van een intake met het team en/of de coach ontdekken we waar de ontwikkelbehoefte ligt. Vanuit hier kunnen we bijvoorbeeld werken aan het ontwikkelen van mentale vaardigheden, samenwerking, communicatie, teamzelfvertrouwen, teamrollen of andere thema’s.

Blessures en revalidatie
Als onderdeel van je revalidatieproces is het ook belangrijk om mentaal te herstellen en weer fit te worden om weer in actie te komen. Hoe zorg je dat je gemotiveerd blijft en weer met vertrouwen terug kunt keren in je sport? Zeker bij terugkerende blessures is mentale training een waardevolle aanvulling.
Revalidatietrajecten doen we vaak samen met onze partners van het Sport Medisch Centrum Den Haag.

NIEUW: EMDR
EMDR is een goed werkende methode voor het verwerken van herinneringen aan een traumatische ervaring, zoals bijvoorbeeld een blessure of ongeluk. We kunnen EMDR inzetten als je last blijft hebben van nare herinneringen of als je revalidatietraject stagneert door vervelende gedachten aan de blessure.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden!

.

Ervaringen van sporters:

Marathonloper:
“Fijne praktische training! Ik heb geleerd om moeilijke momenten te overkomen door de race in mijn hoofd beter in te delen. De mentale training heeft een extra dimensie toegevoegd aan mijn wedstrijdvoorbereiding.”

Tennisster:
“De mentale begeleiding heeft mij geleerd om keuzes te maken binnen mijn sport waardoor ik uiteindelijk met meer rust en plezier kan presteren.”

Trampoline:
“Lisa heeft mij geholpen dat ik de trainingen weer leuk vind. Ik heb geleerd dat ik iets mag en niet moet. Het was heel leuk dat Lisa ook mee ging naar mijn wedstrijden.”