ouders en coaches

Ben jij als coach op zoek naar manieren om nog beter bij je sporters aan te kunnen sluiten? Of merk jij als ouder dat je handvatten wil om je sportende kind beter te kunnen ondersteunen in zijn sportontwikkeling? Lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Coach de coach
Individuele trajecten met coaches starten we altijd met een intake waarin we samen duidelijke kaders en heldere doelen stellen voor de begeleiding. We gaan in op jouw coachvaardigheden of op de mentale vaardigheden van zowel coach als sporter. Onderwerpen die hierbij vaak aan bod komen zijn communicatie, teamrollen, teamzelfvertrouwen, omgaan met uitdagende situaties en reflectie op je coachvaardigheden.


Workshops voor coaches

Tough Minds biedt workshops aan voor groepen coaches over thema’s als veilig sportklimaat, leiderschap, werken met teams en het presteren langs de lijn. Onze workshop ‘Scoren in de rust ©’ is speciaal ontwikkeld voor coaches die meer uit hun rustbespreking willen halen. De coach workshops geven we vaak in samenwerking met de sportvereniging.


Workshops voor ouders

Ouders kunnen terecht bij Tough Minds voor workshops over over het optimale sportklimaat, stimulerend oudergedrag of ‘Help! Mijn kind is topsporter’. De ouderworkshops geven we vaak in samenwerking met de sportvereniging.

 

Heb je een vraagstuk dat hier nog niet tussen staat? Vraag naar de mogelijkheden!
We zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe workshops en trainingen over de mentale thema’s in de sport en denken graag met je mee!

 

** all Tough Minds services are available in English as well **