Presteren in je werk

Tough Minds begeleidt ambitieuze presteerders in het mentaal krachtiger zijn in prestatiemomenten. Daarin richten wij ons niet alleen op sporters, maar ook op mensen die in hun werk onder druk moeten presteren. Er blijkt namelijk in veel werkgebieden een grote behoefte te bestaan aan een skills-training in het presteren onder druk. Laat dat nu precies onze specialiteit zijn!

Er zijn twee mogelijkheden voor coaching voor je werk: individuele begeleiding en het volgen van een groepstraining.
Bij de individuele begeleiding kun je denken aan een individueel coaching traject zoals we het ook met sporters inzetten, maar dan voor je werk.

Groepstraining:
Met het trainingsprogramma ‚Performing under Pressure’ van Tough Minds leer je van de topsport hoe jij in je werk beter gefocust kunt zijn en (nog) beter leert omgaan met prestatiedruk.

De inhoud van de skills-training is afhankelijk van de duur en wordt altijd afgestemd op de doelgroep. Onderwerpen die daarin aan bod komen zijn:

  • Het reguleren van spanning
  • Aandacht & concentratie onder druk
  • Zelfcontrole
  • Doelen stellen
  • Emotieregulatie
  • Gedachtencontrole
  • Borging & Follow-up

Dit is bijvoorbeeld wat de militaire verpleegkundigen en artsen van Defensie over de skills-training vertellen:
“Er ontstond snel een veilige setting waarin veel cursisten meer van zichzelf durfden bloot te geven dan gebruikelijk op de werkvloer. Van de workshop hebben wij met name geleerd welke soorten afleiding van je primaire taak bestaan en met welke tools je weer focus op deze taak kan krijgen. Met name onder stressvolle omstandigheden is focus op je taak belangrijk. Behoud van focus draagt bij aan mentale stabiliteit, grotere efficiëntie en effectiviteit en daarbij meer voldoening van het werk.”

Ben jij geïnteresseerd in een praktijkgerichte training voor jezelf of jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op voor een informerend gesprek!

 

 

** all Tough Minds services are available in English as well **