Werk en persoonlijke ontwikkeling

Tough Minds richt zich niet alleen op sporters, maar ook op mensen die in hun werk onder druk moeten presteren. Er blijkt namelijk in veel werkgebieden een grote behoefte te bestaan aan een training in het presteren onder druk.

Vind je het lastig om je goed te concentreren op je werk? Of ervaar je veel stress en wil je daarmee beter leren omgaan? Zijn presentaties altijd een grote uitdaging voor je? Of wil je dat jouw team beter gaat samenwerken?
Dit zijn slechts een paar van de voorbeelden van vragen over het presteren op het werk.

Ben jij geïnteresseerd in een praktijkgerichte training voor jezelf of jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op voor een informerend gesprek!

.

Ervaringen:

Opleidingsarts defensie:
“Workshop ‘Presteren onder druk’: voor iedereen was de materie nieuw en veel mensen vonden de materie leerzaam, relevant en goed aansluiten op het vakgebied van de militaire gezondheidszorg.”

Bobby:
“Je hebt me met praktische oefeningen heel erg weten te raken en daardoor veel inzicht gegeven in mezelf. Ik voelde een hele fijne, oprechte en warme betrokkenheid maar zonder oordeel. Ik mocht er gewoon zijn met al mijn rare gedachten.”