Workshops

We hebben verschillende workshops die je kunt boeken. Daarnaast maken we workshops helemaal op maat gericht op jouw vraag. Bijvoorbeeld voor coaches, ouders, verenigingen of studenten. Vraag naar de mogelijkheden.


Introductie in de sportpsychologie
voor ouders, verenigingen, RTC’s, coaches of studenten
We geven een korte introductie in de sportpsychologie. Wat is sportpsychologie eigenlijk? Met welke vragen kan ik terecht bij een sportpsycholoog? En hoe werkt een sportpsycholoog ueberhaupt?
Je kunt deze workshop boeken voor bijvoorbeeld een ouderavond of als je je sporters of studenten kennis wilt laten maken met mentale training. 


Performing under pressure

voor werk of sport
In deze workshop leer je hoe je in je werk beter gefocust kunt zijn en (nog) beter leert omgaan met prestatiedruk.
De inhoud van deze skills-training is afhankelijk van de duur en wordt altijd afgestemd op de doelgroep, bijvoorbeeld chirurgen, brandweer of sport teams. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het reguleren van spanning
  • Aandacht & concentratie onder druk
  • Zelfcontrole
  • Doelen stellen
  • Emotieregulatie
  • Gedachtencontrole
  • Borging & Follow-up

Boek deze workshop voor je hele team, dan kun je elkaar ondersteunen in het toepassen van de nieuwe vaardigheden!

Scoren in de rust ©
voor coaches 
Bij Scoren in de rust © leer om je rustbespreking optimaal te benutten. Want de tijd is kort! Hoe ga je om met de emoties van de spelers die net van het veld komen? Wat doe je bij achterstand of als je juist ver voor ligt? En hoe ga je dan weer het veld op?
De workshop is heel praktisch en geschikt als groepstraining voor coaches in bijvoorbeeld voetbal, handbal of waterpolo. Als optie geven we deze workshop ook voor de wedstrijd voorbespreking.

Keepers Koppen ©
voor keepers
Keepers Koppen © is speciaal ontwikkeld voor keepers die mentaal sterker in de goal willen staan en gaat in op hun uitzonderlijke rol die zij in het team vervullen.
Deze workshop is een waardevolle en afwisselende aanvulling voor een trainingsstage of weekend om je keepers ook mentaal te laten trainen.

Tough Moms 
voor zwangeren 
Een bevalling vraagt het maximale van jouw lijf én van jouw hoofd! Met de cursus Tough Moms ga je je mentaal voorbereiden op deze top prestatie. Met de kennis vanuit de sportpsychologie werken we aan een sterke accepterende mindset voor jouw bevalling.
Meer weten en aanmelden? Kijk op www.toughmoms.nl

Eigen thema
We worden regelmatig uitgenodigd als sprekers op bijvoorbeeld congressen, universiteiten of trainingsstages. Hiervoor bereiden we de workshops voor zodat het helemaal afgestemd is op jouw vraag. Wil je dat ook? Neem dan contact op om te overleggen.

.

Ervaringen met onze workshops:

Opleidingsarts defensie:
“Workshop ‘Presteren onder druk’: voor iedereen was de materie nieuw en veel mensen vonden de materie leerzaam, relevant en goed aansluiten op het vakgebied van de militaire gezondheidszorg.”